top of page

ONZE MISSIE

Het is onze missie,

-        Iedereen te helpen zich goed te voelen, het beste uit zichzelf te halen en de mooiste versie van zichzelf te zijn

-        De beste professionele massages, lichaams- en gezichtsbehandelingen te geven,

-        Een sublieme wellness-omgeving te creëren voor al mijn gasten

-        Welzijn en gezondheid optimaal te bevorderen

Onze ultieme missie:

Iedereen ertoe brengen om tijd, zorg en aandacht aan zichzelf en aan elkaar te schenken.

Want alleen als je tijd, zorg en aandacht schenkt aan jezelf, kun je die ook geven aan anderen. En alleen als je tijd, zorg en aandacht geeft aan anderen, haal je het mooiste en het beste van jezelf naar boven.

WELKOM BIJ EMBRACE

Dankjewel dat je te gast bent op mijn site, ik hoop dat je je bijzonder welkom voelt!

Waarom Embrace? Lang geleden merkte ik al dat ik het heerlijk vond om andere mensen een goed gevoel te geven. Dat deed ik jarenlang als gastvrouw in de horeca en uiteindelijk in mijn eigen restaurant. Soms neemt het leven een andere wending dan voorzien. Bij mij heeft het uiteindelijk geresulteerd in deze mooie spa!

Dat ging niet zonder slag of stoot. Ieder mens krijgt te maken met levenslessen die niet altijd even leuk zijn en ik vorm daarop geen uitzondering. Maar ik nam me die lessen ter harte en ging me intensief verdiepen in allerlei typen schoonheidsbehandelingen en massages. Niet alleen ontspanningsmassages; ook sportmassage en klachtgerichte behandelingen kregen mijn volle aandacht.

 

Zo kon ik van mijn passie mijn beroep maken.

Ik vind dat iedereen mooi is: van binnen én van buiten! Ieder mens op een eigen, unieke wijze. Graag help ik anderen om het mooiste en het beste van zichzelf naar voren te halen!

Myriam
FD9DDEF6-A79E-4D73-8BFE-1977CBA579E1.jpeg
IMG-20240114-WA0000.jpg

Rosalie

Mijn naam is Rosalie, ik ben 19 jaar oud en bevind me momenteel in de afrondingsfase van de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste niveau 4, nadat ik al niveau 3 heb afgerond.

 

Mijn reis begon als stagiaire bij Myriam, en momenteel werk ik met veel plezier op de maandagen in de salon. Mijn specialisaties omvatten voornamelijk gezichtsbehandelingen en ontspanningsmassages, maar u kunt ook bij mij terecht voor een warme olie massage. Tijdens mijn opleiding focus ik op het behandelen van acne, huidverbetering en het toepassen van shiatsu.

 

Twee jaar geleden heb ik een stage gelopen in de spa van een hotel op Malta, wat een zeer leuke en leerzame ervaring was.

 

Ik geniet ervan om onze gasten te verwennen, een gezellig praatje te maken en ervoor te zorgen dat iedereen met een fijn en ontspannen gevoel weer naar huis gaat.

Rosalie

Wilma

Het is duidelijk dat ik de nestor ben van een groep medewerkers!

Jaren geleden werd ik geraakt door holistische geneeswijzen. Gedreven door nieuwsgierigheid volgde ik opleidingen in onder andere natuurgeneeswijzen.

Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in sport- en ontspanningsmassage, voetreflex therapie en zwangerschapsmassage.

Elk mens is uniek en elke behandeling kan de aanzet zijn tot diepe ontspanning en genieten door de persoonlijke aandacht. Deze reis naar je binnenwereld leidt vaak tot zelfkennis en nieuwe wegen ontdekken.

Het is de kunst bij je gevoel te blijven en emoties door je heen te laten gaan. Dit begeleid ik graag vol vertrouwen.

Van harte welkom

Wilma
Spa en wellness
IMG-20240114-WA0002.jpg

Bodil

Mijn naam is Bodil Becx, en ik volg momenteel de opleiding tot (allround) schoonheidsspecialiste. Op dit moment loop ik stage bij Embrace en ik ervaar deze periode met veel plezier. Het is fantastisch dat ik de kans krijg om mijn stage bij Embrace te volbrengen. Ik heb al veel geleerd en voel me echt op mijn plek hier. Het boeit me enorm om me bezig te houden met uiterlijke verzorging, me er verder in te verdiepen en continu bij te leren. Het is bijzonder bevredigend als klanten tevreden de deur uit gaan na een behandeling die ik heb uitgevoerd.

 

Al een jaar werk ik bij het bedrijf Rituals, wat ik erg leuk vind. In dit bedrijf leer ik veel, zoals klantenservice, productkennis, het openen en sluiten van de winkel, en meer. Daarnaast heb ik ook nog eens geweldige collega’s, wat het werk nog leuker maakt. In mijn opleiding heb ik al verschillende vaardigheden opgedaan, waaronder gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassage, harsen, hand- en voetverzorging en nagelstyling. Het is natuurlijk geweldig dat ik mijn droom, die ik als klein meisje had, bijna kan verwezenlijken en van mijn passie mijn beroep kan maken

Bodil

Kate

Mijn naam is Kate en ik ben 18 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste niveau 4 aan het Summa College in Eindhoven, waar ik me nu in mijn laatste jaar bevind. Ik heb het erg naar mijn zin op school. Wat ik precies ga doen na deze opleiding, weet ik eerlijk gezegd nog niet, maar ik overweeg om ergens te gaan werken.

Ik haal veel voldoening uit het feit dat ik mensen blij kan maken en een fijn gevoel kan geven, en met deze opleiding lukt dat goed. Het boeiende aan het vak van schoonheidsspecialiste is dat het erg breed is; je hebt massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, hammam, en nog veel meer. Ik waardeer de variatie in het vak, het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Elke dag kan anders verlopen door de diverse behandelingen die er zijn, en dat vind ik fantastisch.

Ik loop momenteel al 3 jaar stage bij Embrace en ik heb het hier erg naar mijn zin! In mijn eerste jaar heb ik de basisvaardigheden geleerd, zoals een gezichtsbehandeling en lichaamsmassages. In het tweede en derde jaar leer ik steeds meer behandelingen, zodat ik die zelfstandig kan uitvoeren, en dat vind ik erg leuk. Het mooie aan de stage hier is dat ik veel vrijheid krijg in de taken die ik mag uitvoeren.

Ik hoop volgend jaar nog steeds hier te zijn!

Kate
Spa zouten en stenen
bottom of page