top of page

WELKOM BIJ EMBRACE

Dankjewel dat je te gast bent op mijn site, ik hoop dat je je bijzonder welkom voelt!

Waarom Embrace? Lang geleden merkte ik al dat ik het heerlijk vond om andere mensen een goed gevoel te geven. Dat deed ik jarenlang als gastvrouw in de horeca en uiteindelijk in mijn eigen restaurant. Soms neemt het leven een andere wending dan voorzien. Bij mij heeft het uiteindelijk geresulteerd in deze mooie spa!

Dat ging niet zonder slag of stoot. Ieder mens krijgt te maken met levenslessen die niet altijd even leuk zijn en ik vorm daarop geen uitzondering. Maar ik nam me die lessen ter harte en ging me intensief verdiepen in allerlei typen schoonheidsbehandelingen en massages. Niet alleen ontspanningsmassages; ook sportmassage en klachtgerichte behandelingen kregen mijn volle aandacht.

 

Zo kon ik van mijn passie mijn beroep maken.

Ik vind dat iedereen mooi is: van binnen én van buiten! Ieder mens op een eigen, unieke wijze. Graag help ik anderen om het mooiste en het beste van zichzelf naar voren te halen!

Myriam
FD9DDEF6-A79E-4D73-8BFE-1977CBA579E1.jpeg

ONZE MISSIE

Het is daarom onze missie,

-        Iedereen te helpen zich goed te voelen, het beste uit zichzelf te halen en de mooiste versie van zichzelf te zijn

-        De beste professionele massages, lichaams- en gezichtsbehandelingen te geven,

-        Een sublieme wellness-omgeving te creëren voor al mijn gasten

-        Welzijn en gezondheid optimaal te bevorderen

Onze ultieme missie:

Iedereen ertoe brengen om tijd, zorg en aandacht aan zichzelf en aan elkaar te schenken.

Want alleen als je tijd, zorg en aandacht schenkt aan jezelf, kun je die ook geven aan anderen. En alleen als je tijd, zorg en aandacht geeft aan anderen, haal je het mooiste en het beste van jezelf naar boven.

bottom of page