top of page

Hammam

Magische schuimmassage

Een weldaad uit het Oosten

Hammam rituelen zijn vele eeuwen geleden ontstaan in de traditionele Oosterse badhuizen. Ook vandaag de dag zijn deze bijzondere tradities nog springlevend in grote delen van de wereld. En dat is niet voor niks!

We beginnen altijd met Oosterse thee om in de stemming te komen. (Dit gaat niet van de behandeltijd af!) De beslommeringen van de dag stijgen met de warme damp van de heerlijk thee op en verdwijnen uit je hoofd. Een glimlach verschijnt op je gezicht.

 

Nu eerst de stoomcabine in! De poriën gaan openstaan door de warme waterdamp en de dode huidcellen komen los. 

Hierna word je verwend met een heerlijke Hammam-scrub en Hammam-massage!

Elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Er vindt altijd een kort gesprek plaats voorafgaand aan de behandeling.

75234370-4264-43A5-92FE-52D3D5D14DB9.jpeg
Spa-ingrediënten

ONTSPANNEND

Kom volledig tot rust tijdens deze magische behandeling

GEZOND

Je huid wordt gezonder, soepeler en gladder

VITAAL

Water, stoom, zeep en manuele technieken

Embrace is geen openbaar badhuis. Je komt geen andere gasten tegen en wordt altijd behandeld in een besloten omgeving!

Deze behandeling is ook als duo-behandeling te boeken! Ga daarvoor naar Duo-Behandelingen

Gun jezelf of een ander deze unieke belevenis! Na afloop ben je als herboren: met een frisse geest en zuiver lichaam kun je de hele wereld weer aan!

Boek je Hammam Experience vandaag nog!

EMBRACE HAMMAM - 60 MINUTEN Magische schuimmassage Complete Hammam-behandeling van 60 minuten € 69,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

EMBRACE HAMMAM RELAX - 90 MINUTEN Magische schuimmassage Kom genieten van deze Hammam-behandeling plus nek-, schouder- en rugmassage van 90 minuten € 99,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

EMBRACE HAMMAM RELAX DE LUXE- 120 MINUTEN Magische schuimmassage Kom genieten van deze Hammam-behandeling plus lichaamsmassage van 120 minuten € 129,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

bottom of page