top of page

Duo-Behandelingen

Voor iedereen

Samen Genieten - Met een bijzonder iemand

Embrace biedt een scala aan heerlijke behandelingen voor twee!

 

Gun jezelf en elkaar een moment van rust en verwennerij. Na afloop voelen jullie je als herboren en stappen jullie samen weer fris en fruitig de wereld in!

Elke behandeling wordt afgestemd op jullie wensen en behoeften. Er vindt altijd een kort gesprek plaats voorafgaand aan de behandeling.

Gezichtsmasker aanbrengen
Hoofdmassage

ONTSPANNEND

Het vermindert, verhelpt en voorkomt vele vormen van pijn en stress, ontspant de spieren en geeft rust.

GEZOND

Het stimuleert de bloedsomloop, verbetert de afvoer van afvalstoffen en verhoogt je weerstand.

VITAAL

Het geeft meer energie, verhoogt je geluksgevoel en draagt bij tot een betere nachtrust.

Van welke Duo-Behandeling
Komen jullie genieten?

DUO MASSAGE SAMEN GENIETEN Met een bijzonder iemand Door het lage tempo van de massage en de herhaling van zacht strijken en kneden komen volkomen tot rust. Deze massage ontspant de spieren en stimuleert vitale lichaamsprocessen. Ontspanningsmassage vergroot je gevoel van welbevinden en ondersteunt je fysieke en mentale gezondheid. Rug, benen, armen, handen en voeten krijgen de volle aandacht. Als afsluiting kunnen ook hoofd en gezicht zacht worden gemasseerd. 60 Minuten Ontspannings-massage 2 personen € 130,- 90 Minuten Ontspannings-massage 2 personen € 190,- 60 Minuten Warme-olie-massage 2 personen € 150,- 90 Minuten Warme-olie-massage 2 personen € 220,- Reserveer jullie behandeling gemakkelijk online!

DUO HAMMAM -MASSAGE Met een bijzonder iemand Magische schuimmassage Hammam rituelen zijn vele eeuwen geleden ontstaan in de traditionele Oosterse badhuizen. Ook vandaag de dag zijn deze bijzondere tradities nog springlevend in grote delen van de wereld. En dat is niet voor niks! We beginnen altijd met Oosterse thee om in de stemming te komen. (Dit gaat niet van de behandeltijd af!) De beslommeringen van de dag stijgen met de warme damp van de heerlijk thee op en verdwijnen uit je hoofd. Een glimlach verschijnt op je gezicht. Hierna worden jullie beiden verwend met een heerlijke massage én een uniek Hammam-ritueel! Terwijl de ene gemasseerd wordt, ondergaat de andere een Oosterse Hammam-behandeling. Daarna draaien we het om! Embrace is geen openbaar badhuis. Je komt geen andere gasten tegen en wordt altijd behandeld in een besloten omgeving! Gun jezelf of een ander deze unieke belevenis! Na afloop ben je als herboren: met een frisse geest en zuiver lichaam kun je de hele wereld weer aan! 90 Minuten Hammam-Massage 2 personen € 190,- 120 Minuten Hammam-Massage 2 personen € 250,- Reserveer jullie behandeling gemakkelijk online!

DUO GEZICHTSBEHANDELING Met een bijzonder iemand Een mooie, stralende huid is binnen handbereik voor iedereen, mits je huid de juiste zorg krijgt. Embrace gebruikt hiervoor enkel top-producten van Kalahari Lifestyle. Wij zullen jullie huid altijd analyseren om te bepalen welke producten en behandeling het meest geschikt is. Zo bereiken wij de beste resultaten! Onze professionele behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Dit alles wordt perfect afgestemd op jouw huidtype en huidconditie!  Uitgebreide gezichtverzorging voor twee: 60 min. € 120,- Reserveer jullie behandeling gemakkelijk online!

Leren om elkaar te masseren? Wij leren jullie alles om elkaar regelmatig een liefdevolle massage te geven! Bekijk onze Privé massage-cursus voor 2 personen!

bottom of page