top of page

Anti-Cellulite & Bindweefsel

Voor een egale huid

Natuurlijk & Effectief

Voor iedereen

Anti-cellulite-massage wordt ingezet voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulite. De anti-cellulite-massage kan op elk gewenst lichaamsdeel worden toegepast.

 

De meest voorkomende plekken zijn de benen en billen. Bij de anti-cellulite-massage maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder bindweefselmassage technieken, houten tools (wood therapy), cupping, metaal therapie (koud) en Lipo redux bioage producten.

Deze zijn zeer effectief en dragen er toe bij om het weefsel te stimuleren, vocht en vetcellen af te breken en de cellulite te verminderen.  

 

Anti-cellulite-massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 5 of 10 behandelingen, 1 keer per week voor het beste resultaat.

Elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Er vindt altijd een kort gesprek plaats voorafgaand aan de behandeling.

massage-cellulite-1170x781.jpg
deeptissue.jpg
massage-neuromusculaire.jpg

NATUURLIJK

Een combinatie van manuele technieken

EFFECTIEF

Het mooiste resultaat behaal je met een kuur

VERSTEVIGEND

Gericht op het natuurlijk-herstelvermogen van de huid

Door het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen gaat het lymfesysteem beter werken. Dit is belangrijk in de strijd tegen cellulite. Er wordt een betere afvoer van overtollig vocht in het weefsel bereikt. Dit leidt tot minder cellulite en een beter en sneller herstel van beschadigd weefsel. Het gevolg is soepel en veerkrachtig bindweefsel met zichtbaar en voelbaar, een mooiere, gladdere huid. 

Ook kunnen door deze behandeling littekens vervagen en minder trekkerig gaan aanvoelen.

Er kunnen door de intensieve behandeling van het bindweefsel blauwe plekken ontstaan. Deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen.

Ga voor een gladde en egale huid!

BENEN & BILLEN Glade en egale huid Behandeling van 60 minuten € 85,- Beschikbaar als: • Kuur van 5 • Kuur van 10 Detox pakking van groene clay in combinatie met stoom cabine of sauna €25,- Bij kuur van 10 behandelingen 1x pakking gratis Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

BUIK EN RUG Glade en egale huid Behandeling van 40 minuten € 55,- Beschikbaar als: • Kuur van 5 • Kuur van 10 Detox pakking van groene clay in combinatie met stoom cabine of sauna €25,- Bij kuur van 10 behandelingen 1x pakking gratis Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

bottom of page