top of page

Natural Face Lifting

Natuurlijk Mooi

Show your Natural Beauty

Voor iedereen

Natural Face Lifting is een combinatie van verschillende manuele technieken die onder andere in de diepere huidlagen (het bindweefsel) hun werk doen. Bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. De huid wordt slapper.

Natural Face Lifting verbetert de huidstructuur en activeert cel-vernieuwing, waardoor de huid een jonger aanzien krijgt. Het is een intensieve techniek, gericht op het natuurlijk-herstelvermogen van de huid. Hierdoor worden rimpels bestreden en vindt een contourlift plaats. 

Elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Er vindt altijd een kort gesprek plaats voorafgaand aan de behandeling.

NFL1.jpg
NFL2.jpg
Een vrouw die een kuuroordbehandeling krijgt

NATUURLIJK

Een combinatie van manuele technieken

EFFECTIEF

Het mooiste resultaat behaal je met een kuur

VERSTEVIGEND

Gericht op het natuurlijk-herstelvermogen van de huid

Bij Natural Face Lifting wordt het volgende gestimuleerd:

  • Celdeling

  • Bloedcirculatie

  • Zuurstof-transport

  • De algehele huidconditie

  • De huidstofwisseling

  • Functieverbetering van de huid

  • Egaliteit van de huidskleur

  • Versteviging van onderhuidbindweefsel

  • Preventie huidveroudering

Tijdens een kuur wordt een natuurlijke facelift verkregen en de huid is zichtbaar steviger. Natural Face Lift heeft een diepe werking, daarom kan de huid de volgende dag wat beurs aanvoelen. Bij een verkleefde huid kan de behandeling gevoelig zijn. Dit hoeft geen reden te zijn, de behandeling niet te doen. Natural Face Lifting kan ook als fijn en ontspannen worden ervaren. 

Het mooiste resultaat bij een verslapte huid of rimpels, behalen we met een kuur van 5 tot 10 behandelingen. Daarna is het belangrijk om het periodiek bij te houden. 

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat je ook thuis goed voor je huid zorgt. Natuurlijk krijg je hier voor advies mee! 

Boek je Natural Face Lift vandaag nog!

KUUR - 60 MINUTEN Natuurlijk Mooi Kuur van 5 behandelingen á 60 minuten € 350 Kuur van 10 behandelingen á 60 minuten € 700 Een kuur kun je aanschaffen als je bij Embrace bent voor je eerste behandeling. Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

KUUR - 90 MINUTEN Natuurlijk Mooi Kuur van 5 behandelingen á 90 minuten € 495 Kuur van 10 behandelingen á 90 minuten € 950 Een kuur kun je aanschaffen als je bij Embrace bent voor je eerste behandeling. Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

LOSSE BEHANDELINGEN Natuurlijk Mooi Losse behandeling 60 minuten € 75 Losse behandeling 90 minuten € 105 Een kuur kun je eventueel aanschaffen als je bij Embrace bent voor je behandeling. Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

bottom of page