top of page

Privé partner-massage-cursus

Een betekenisvol cadeau om massage in jullie dagelijks leven te integreren. Ontdek samen de kunst van ontspanning tijdens onze privé-cursus massage voor 2 personen. Leer waardevolle technieken om elkaar liefdevol aan te raken, spanning te verlichten en dichter tot elkaar te komen. Het aanraken en masseren is als het leren van een nieuwe taal, waardoor jullie leren te communiceren op een nieuwe wijze, waardoor jullie band versterkt.

 

De cursus behandelt essentiële onderwerpen zoals massagevoorbereiding en de juiste houding en bewegingen voor een moeiteloze ervaring.

Cursus voor jullie twee! Niemand anders erbij. 

4 uren voor 330,00

Jullie krijgen een fles massage-olie mee voor thuis!

Ontspannende massage

Kies voor het gemak en de gezelligheid van thuis of je eigen praktijkruimte voor deze cursus. De speciale thuisoptie biedt jou een prijs van slechts €295 in plaats van €330.

 

Bereid je voor op een optimale ervaring door een rustige, sfeervolle kamer te kiezen, de juiste temperatuur te regelen. Er moet voldoende ruimte zijn de massagetafel (de massagetafel en olie neem ik mee).

 

Deze aanbieding is geldig binnen een straal van ongeveer 20 km van Embrace. Geniet van het comfort van leren in je eigen vertrouwde omgeving!

Jullie krijgen een fles massage-olie, zodat niks jullie meer hoeft tegen te houden om massage deel te laten worden van jullie leven!

bottom of page