Sportmassage

Spieren - Presteren - Vermoeidheid

Sporten kan een zware belasting vormen voor je lichaam en ook tijdens het dagelijks leven worden allerlei spieren intensief gebruikt. Hoewel sportmassage speciaal is ontwikkeld voor sportbeoefenaars (professionals en amateurs), zijn de toegepaste technieken veel breder in te zetten.

Naast verschillende massagetechnieken kunnen ook sport taping en medical taping bijzonder effectief zijn. Doordat de tape je huid enigszins optilt, creëert het ruimte in het gebied van de onderhuid, waar bloed- en lymfevaten zich bevinden. Deze techniek is vooral gericht op het verminderen van pijn.

Heb je klachten die samenhangen met het intensief belasten van je spieren, zoals verkrampte spieren, zware benen of chronische pijn? Als volleerd sportmasseuse kan ik je daarmee helpen.

In een persoonlijk gesprek bespreken we eerst je klachten en behoeften, om zo tot de juiste behandeling te komen, waardoor jij optimaal blijft presteren!

Sportmassage

Medical-taping

triggerpoint

Bindweefsel

Prijzen

  • 30 Minuten 40,00
  • 60 Minuten 60,00
  • 75 Minuten 70,00
  • 90 Minuten 80,00

Bij bepaalde klachten kan infrarood de behandeling ondersteunen. De warmte in de infrarood-sauna dringt diep door in het lichaam, stimuleert de doorbloeding en maakt de spieren los.

Bindweefsel · Cupping

HUIDVERJONGING

Minder cellulitis

Bindweefselmassage

Stimuleert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, waardoor de huid zichtbaar jonger en steviger wordt.

30 Minuten · 40,00

60 Min. incl. Pakking · 60,00

30-Minuten-Kuur

Het beste resultaat wordt bereikt met een Massage-Kuur van meerdere wekelijkse behandelingen.

30-Minuten-Kuur: 5 x 30 Minuten 180,00 10 x 30 Minuten 350,00

60-Minuten-Kuur

Na afloop van deze behandelingen wordt een speciale, verstevigende pakking aangebracht om de werking van de massage te versterken.

60-Minuten-Kuur 5 x 60 Min. + Pakking 280,00 10 x 60 Min. + Pakking

550,00