top of page

Klaar voor de Zomer

Embrace Your Summer Body

Natuurlijke schoonheid

De lente staat voor de deur en dat betekent dat ook de zomer weer dichterbij komt. We willen natuurlijk allemaal gladde benen en een stralende huid, maar goed in je vel zitten is ook van groot belang. Als je daar nu aan gaat werken ben je nog op tijd om helemaal klaar te zijn voor de zomer. 

Wij hebben iets bedacht om het jullie wat makkelijker te maken; het ‘KLAAR VOOR DE ZOMER’ pakket!

Elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Er vindt altijd een kort gesprek plaats voorafgaand aan de behandeling.

massage-cellulite-1170x781.jpg
zouten Massage
Rug massage

EFFECTIEF

Je lichaam weer in de beste vorm door een combinatie van technieken

GEZOND

Goede verzorging is nodig voor een gezonde huid

NATUURLIJK

Onze producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten

Dit gehele programma duurt 10 weken en samen zorgen we ervoor dat jij in die 10 weken helemaal klaar bent voor de zomer! Het pakket kost 1500 euro en onderstaande is inbegrepen:

✅ 10 x Anti cellulite behandelingen van 60 min (massage & cupping)
✅ Voedingsadviezen op maat
✅ Online programma met oefeningen
✅ 4 x coaching sessies van 60 min

Wil jij deze zomer graag lekker in je vel zitten, vanbinnen en vanbuiten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Stuur ons een bericht!

Gun jezelf de juiste zorg en aandacht!

LYMFE DRAINAGE Manuele lymfedrainage betekent letterlijk: “Manueel = met de handen” en “Drainage = draineren/afvoeren” van overtollig vocht. Door manuele lymfedrainage kunnen de beschadigde of inactieve lymfebanen in uw lichaam weer geactiveerd worden waardoor hun functie kan herstellen. In ons lichaam vervoert het lymfestelsel vloeistof door de lymfevaten waarin eiwitten, afvalstoffen en witte bloedcellen zitten. Deze vloeistof noemen we ‘lymfe’. Lymfevocht speelt een belangrijk onderdeel van de afweer tegen ziekten, infecties en bij het opruimen van afvalstoffen. Ook zorgt het lymfestelsel ervoor dat het vochtgehalte in het lichaam in evenwicht blijft. Lymfevaten hebben eigen spiertjes die ‘pompend’ werken. Door deze pompende werking wordt het lymfevocht als het ware vooruit geduwd. Door kleine klepjes in de lymfevaten wordt voorkomen dat de lymfe weer terugstroomt. Door het vasthouden of blokkeren van lymfevocht zwelt een bepaald lichaamsdeel op. Dit wordt lymfe oedeem genoemd. Oedeem begint vaak met een gevoel van spanning in de huid door zwelling van bijvoorbeeld de armen, voeten, enkels, benen, de buik, heupen en de knieën. Ook kan lymfe oedeem voorkomen in het gelaat. Voordelen manuele lymfedrainage + Omvang verminderen Het activeert en stimuleert beweeglijkheid van het lymfvatenstelsel. Dit vergroot de afvoermogelijkheden van lymfe. + Stimuleert de vernieuwing van de huid Het bevordert de wondgenezing/littekenvorming en herstel van de lymfevaten. + Het verstevigt de huidspanning Door de verbetering van de celstofwisseling verbeter de kwaliteit van de huid en normaliseert de huidspanning. + Het reinigt van binnenuit Door de masserende beweging wordt de afvoer van toxische afvalstoffen versneld. + Versterkt het immuunsysteem Het vergroot de activiteit van de witte bloedcellen. Witte bloedcellen, ook wel bekend als leukocyten beschermt je lichaam tegen infecties met bacteriën en schimmels. + Verlicht het zware benen en geeft een ontspannend gevoel € 85,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

C9 LICHAAM RESETTEN Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten dat je combineert met onze Forever Aloë-Vera-Drank. De C9-producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen. C9 is de perfecte kick-start van ons F.I.T. programma. € 142,50 Geschikt voor iedereen! Bestel via ons contactformulier of per telefoon!

3 X DETOX-STOMEN Je wordt ingepakt in speciale folie, op ons verwarmde bed met stoom-functie. Telkens voor ongeveer 20 minuten. 3 Detox-behandelingen samen € 110,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

ANTI-CELLULITE SCRUB Embrace Body Scrub met één van onze speciaal ontwikkelde, natuurlijke scrubs! € 40,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

BODY MODELEREN Bindweefselmassage, cupping, maderotherapie, body modelleren per zone Zones: - Benen - Billen - Buik en heup - Kuur van 5 voor 1 zone € 180,- - Kuur van 10 voor 1 zone € 340,- - Kuur van 5 voor 2 zones € 340,- - Kuur van 10 voor 2 zone € 650,- Reserveer je behandeling gemakkelijk online!

bottom of page