top of page
Rug massage

Bindweefsel

Bindweefsel is een belangrijk onderdeel van onze huid. Het draagt in grote mate bij aan onze gezondheid en ons uiterlijk. Je bindweefsel gezond en soepel houden is belangrijk! Het zorgt namelijk voor een goede doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller en gemakkelijker kunnen worden afgevoerd. Ook zorgt het voor de aanmaak van collageen, bepaalde vezels en bepaalde zuren. Dit geeft onze huid volume, stevigheid en souplesse. Er zijn nog veel meer voordelen!

massage-neuromusculaire.jpg

Bindweefselmassage

Een goede bindweefselmassage voor het lichaam, vermindert cellulitis, huidverslapping en onregelmatige huidstructuren. Daarbij wordt het natuurlijke proces van vetafbraak bevorderd.

Als je bindweefselmassage op het gezicht toepast, dan helpt dit tegen huidverslapping en een droge huid. Door de toegenomen doorbloeding krijg je een natuurlijke kleur en gloed. Huidverzorgingsproducten worden veel beter opgenomen.   

NFL1.jpg

Gezicht

Bindweefselmassage van het gezicht richt zich vooral op huidverjonging en huidverbetering. Verklevingen in het gezicht worden los gemasseerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt gelift. Je huid wordt strakker en krijgt een gezonde teint.  

We bespreken eerst jouw wensen en natuurlijk wordt je huid door mij geanalyseerd. Daarna gaan we aan de slag om het optimale resultaat te bereiken!

Het beste resultaat bereik je door een serie van meerdere behandelingen met tussenpozen van een week

massage-cellulite-1170x781.jpg

Lichaam

Bindweefselmassage van het lichaam richt zich vooral op het verminderen van cellulitis, huidversteviging en het tegengaan van een onregelmatige huidstructuur. Je huid wordt strakker en gladder.

We bespreken ook hier eerst jouw wensen en bekijken welke resultaten te bereiken zijn, voordat we aan de slag gaan.

Het beste resultaat behaal je door een kuur van meerdere behandelingen met tussenpozen van een week. 

deeptissue.jpg

Specialisme

Bindweefselmassage is iets heel anders dan massage van de spieren. De juiste kennis en opleiding zijn heel belangrijk!

Je bent bij mij in goede handen; als massagetherapeut heb ik ook de specialisatie bindweefselmassage gedaan. Daarnaast ben ik een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Op beide vlakken heb ik inmiddels vele jaren ervaring.

Uit ervaring kan ik zeggen dat manuele bindweefselmassage betere en langduriger resultaten oplevert dan behandelingen met machines.

NFL2.jpg

Resultaat

• Bindweefselmassage kan best pijnlijk zijn, zeker de eerste keer/keren. Verklevingen moeten worden los gemasseerd, wat je zeker voelt! Maar het resultaat is er dan ook naar!

• We gebruiken de beste producten om optimale resultaten te behalen. Kalahari heeft natuurlijke producten met een minimum aan chemische toevoegingen. Milde producten met top-resultaat!

• Bindweefselmassage kan worden ondersteund door gebruik te maken van speciale cups (cupping). Dit kun je thuis ook toepassen om nog betere resultaten te bereiken!

bottom of page